Bewegwijzering

Parkeren

Bij veel bouwprojecten worden parkeergarages geïntegreerd. In een parkeergarage komen veel producten voor die Signaal Signprojecten ontwerpt, levert en monteert..

Het begint al bij het aanrijden van de parkeergarage.

Hier staat veelal een portaal met een doorrijhoogtebegrenzer waar je tevens op de hoogte wordt gebracht van de tarieven. Portalen worden ontworpen, berekend en geproduceerd, waarbij overspanningen van wel 9 meter kan worden behaald. Dit kan alleen als de kern van het portaal in stalen kokerprofielen wordt uitgevoerd en deze wordt verankerd aan een vooraf berekende fundering. Het stalen frame wordt met behulp van dibond panelen bekleed. In het portaal kan een lichtreclame worden geïntegreerd.  
In de parkeergarage wordt je m.b.v. belijningen en pijlen op het wegdek in combinatie met routeborden de juiste kant op verwezen. Belijningen en symbolen spuiten wij in betonverf op de ondergrond. Vooraf wordt de betonsluier, die altijd bij een bouwproject aanwezig is, weggeschuurd. Eenmaal geparkeerd wilt u de juiste uitgang(en) aanduiden, dus ook hier weer borden of gespoten teksten die hier zorg voor dragen.

Ook hier kunnen wij tal van verschillende uitvoeringen en uitingen leveren en monteren.

Overzicht producten:

- Brandweerborden
- Brandhydrant borden
- Biggenruggen (parkeer stootbanden)
- Snelheidsbegrenzers
- Fietsenrekken
- Reglementsborden
- Spuitwerk wanden
- Parkeergarage signing
- Portalen entree
- Doorrijhoogtebegrenzers 

Bewegwijzering langs wegen, terreinen en gebieden

Om leveranciers of klanten de juiste weg te wijzen wordt bewegwijzering toegepast. Wij stellen samen met u een bewegwijzeringsplan op maat samen.

Bewegwijzering in gebouwen

Ook voor bewegwijzering in panden bent u bij Signaal Signprojecten aan het juiste adres. Wij ontwerpen in overleg met u een overzichtelijke routing.Heeft vragen of u wilt meer weten over bewegwijzering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan graag voor u klaar.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.