Autobelettering

Het beletteren en wrappen van auto’s is een specialiteit waarbij veel vakkennis voor nodig is. Onder wrappen wordt verstaan dat een auto volledig wordt voorzien van folie. Voertuigen die van een totalwrapzijn voorzien komen steeds vaker in het straatbeeld voor, denk aan auto’s in een matte uitvoering of voorzien van een full-colour afbeelding.

Wij hebben een samenwerkingsverband met zeer ervaren foliemonteurs. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en bent u verzekerd dat de belettering over 5 jaar nog net zo strak op uw bedrijfswagen zit als het moment dat deze is aangebracht.

Of u één bedrijfswagen heeft of een wagenpark van 2.500 auto’s, bij Signaal Signprojecten bent u aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het beletteren en rebranding van grote wagenparken. 

Een kleine aanpassing in de huisstijl op een voertuig of huisstijlen op meerdere types te standaardiseren, kan grote consequenties hebben voor de uitvoerbaarheid, voorraadbeheer, schadeherstel. Wij geven u of uw ontwerpbureau hierin het beste advies op gebied van uitvoerbaarheid en kostenbesparing.

Het maken van een werktekening voor een nieuw model? Wij zien dit als service naar de klant toe en rekenen hier geen kosten voor. Daarnaast geven wij op de montage altijd 5 jaar garantie en bestaat de mogelijkheid tot garantie vanuit de folie fabrikant.

Signaal Signprojecten en Stedin

Signaal Signprojecten verzorgt al jaren de belettering van het wagenpark van Stedin en is verantwoordelijk voor het ontwerp en uitvoering van diverse signprojecten.

Autobelettering bij schadeherstel.

Naast het beletteren van nieuwleveringen is het beletteren bij schadeherstel misschien wel nog arbeidsintensiever. Hier moet in het algemeen nog sneller actie op worden ondernomen, uw bedrijfsvoertuig moet immers voorzien van belettering, snel weer in bedrijf.

Naast de offerte voor nieuwleveringen, kunnen wij u een offerte voor het leveren en monteren van beletteringen bij schadeherstel aanbieden. Hierbij wordt uitgegaan van de te beletteren carrosseriedelen van het voertuig onderverdeeld in materiaal en montage. De tarieven bij schades zijn dan voor u en het schadeherstelbedrijf altijd transparant en overzichtelijk, geen verrassingen achteraf.

Bij een schademelding moet er direct actie worden ondernomen. Wij zorgen ervoor dat het schadebedrijf dezelfde dag een calculatie en een montagedatum heeft. In de tussentijd wordt de belettering verpakt en verzonden naar het schadebedrijf en de montage in de planning opgenomen. Volgens afspraak is uw bedrijfswagen dan weer gereed.

Waarom Signaal Signprojecten voor uw wagenparkbelettering?

Advies op maat m.b.t. productietechnieken en montage mogelijkheden

Wij denken mee in kostenbesparende oplossingen

Scherpe tarieven


Maken van werktekeningen op nieuwe modellen doen wij als service

Voorraadbewaking altijd met u in overleg

Contact met leasemaatschappij of schadebedrijf waardoor u hier geen omkijken naar heeft

Wij bewaken uw huisstijl

Registratie kenteken schadevoertuig met foto’s

5 jaar garantie op montage

Garantie mogelijk vanuit folie fabrikant (afhankelijk van de keuze van de folie)

Etalage reclame / Windowdressing

U kent het ongetwijfeld, een dag shoppen en al wandelend door een winkelstraat ziet u veel leegstaande winkelruimtes.

Gevelbelettering

Het beletteren van gevels en winkelpuien kan tijdelijk zijn voor reclamecampagne of salesevenement, maar kan ook een langdurige oplossing zijn als onderdeel van uw huisstijl.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.