Adviesbureau voor vastgoed project-
ontwikkeling en bouwwereld.

Een bekend gezegde is ‘ieder zijn vak’, een gezegde wat bij sign zeer zeker op zijn plaats is. 

In de sign komen allerlei disciplines samen waar je niet aan denkt bij het plaatsen van een gevelreclame, echter schijn bedriegt, er zijn tal van technische aspecten die hierbij een rol spelen. In de loop der jaren hebben wij op het gebied van signprojecten binnen vastgoed projectontwikkeling en bouwprojecten veel ervaring opgebouwd.

In bestekken van bouwprojecten, worden steeds vaker signing opgenomen hetgeen voor een bouwbedrijf niet tot de dagelijkse werkzaamheden behoort.

Door advies in een vroeg stadium van de bouwfase, kunnen vooraf veel zaken zoals aanleggen van elektra en constructieve voorzieningen worden afgedekt. Wij adviseren u over alle denkbare voorzieningen die u tijdens de bouw kunt implementeren zodat bij het voltooien van het bouwproject het monteren van de signing een formaliteit is en hier veel tijd dus ook een aanzienlijke kostenbesparing mee kan worden gerealiseerd.

Haakse signing voor een nieuw stadshart of winkelcentrum, een parkeergarage van een routing voorzien, voor ons is het bekende materie.
Bij grote bouwprojecten worden in toenemende mate ook speciale signs opgenomen, denk aan lichtbakens op daken of aanlichten van gevels.
Wij kunnen in overleg uw ideeën uitwerken naar een perfecte uitvoering, produceren en monteren.  

Vergunningen

Vergunningen, ontheffingen, constructie- windbelasting berekeningen

Onderhoud

Bij aanschaf van een signing bieden wij u altijd optioneel een onderhoudscontract aan afgestemd op de keuze van uw sign.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.