Zelfklevende folies en raamfolies

In de loop van 40 jaar is de hoeveelheid toepassingen en soorten zelfklevende folies onvoorstelbaar toegenomen..

Zelfklevende folie

Waar er 40 jaar geleden nog maar een paar merken waren (die overigens van belabberde kwaliteit waren) is er nu een veelvoud aan toepassingen op allerlei gebieden. Wij leveren en monteren vrijwel alle mogelijke foliesoorten op de meest uitlopende ondergronden zoals:

Vloeren
Decoratief (full-colour), zoals klinkers of als snelweg.

Wanden
Decoratief (full-colour, foto’s, teksten, kaders banen, striping.

Glas
Privacy, etched glas, full-colour, one-way vision, warmte-werend, inbraak-werend.

Gevels
Avery Facade

Warmte-werende folie

Door de klimaatverandering zullen we in de toekomst vaker warme en droge zomers zien. Om de warmte buiten te houden zijn er uitstekende raamfolies ontwikkeld, die de warmte tot wel zo’n 70% weren. Van reflecterende zilverfolie tot vrijwel onzichtbare folies, die vrijwel al het licht doorlaten en toch goede warmtewerende eigenschappen hebben.
Wij kunnen, na gebleken geschiktheid van het glas (vooraf controleren wij het glas op mogelijke thermische breuken op basis van 20 punten), een garantie van 10 jaar afgeven. 

Folie, Avery Facade

Avery Dennison® Facade film wordt ook wel schilderen met folie genoemd en is een speciale hoogwaardige folie voor het renoveren van verweerde kunststof / aluminium kozijnen en metalen gevelpanelen. Dit hoogwaardig, gegoten product wordt met harde garanties en een bijbehorend garantiecertificaat vanuit de fabrikant geleverd.

Over de folie is een UV werende laag gegoten. Het geeft veel voordelen t.o.v. verfsystemen. Zo is de zelfklevende folie een direct-droog, 1-laags dekkend kleursysteem. Geeft het een uitstraling als nieuw, strak spuitwerk en is vooraf schuren van de ondergrond vaak niet nodig (geen stofoverlast). Verkrijgbaar in een groot aantal standaard RAL kleuren, glanzend, lustre en metallic finishes. Speciale kleuren via custom colour match service beschikbaar.Heeft vragen of u wilt meer weten over folies? neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan graag voor u klaar.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.