Belettering

Etalage reclame/
Windowdressing

U kent het ongetwijfeld, een dag shoppen en wandelen door een winkelstraat waar veel winkelruimtes leeg staan. Voor een vastgoedverhuurder een vervelend probleem en voor de het gehele winkelgebied geeft dit een slecht imago.

Waar veel winkelruimten leeg staan zullen mensen minder snel komen, wat voor de winkeliers die er nog wel gevestigd zijn nadelig is voor hun omzet.

Signaal Signprojecten heeft hiervoor een oplossing, lege etalageramen voorzien van een full-colour print met een winkelinterieur. De storende lege etalages zijn hierdoor verleden tijd. De gegevens van de vastgoedverhuurder kunnen in de foto worden verwerkt, waardoor er tevens aandacht wordt gevestigd op de mogelijkheden deze ruimte te huren. Is de ruimte weer verhuurd dan is de zelfklevende folie gemakkelijk te verwijderen.

De print kan zowel aan de buiten- als binnenkant gemonteerd worden, dit is afhankelijk van de locatie. U kunt zich voorstellen dat de print aan de buitenkant kan komen als een winkel zich in een overdekt winkelcentrum bevindt, dat in avond niet toegankelijk is. Denk aan hangjeugd die op het idee zou kunnen komen om de folie te verwijderen.

Ten opzicht van de geringe investering die dit met zich meebrengt, zal dit voor het gehele winkelgebied een positief effect hebben.

 

 


 

Windturbine bestickering, werken op hoogte

Signaal Signprojecten heeft inmiddels 10 jaar ervaring op het gebied van werken op hoogte en huisstijlwijzigingen op windturbines.

Autobelettering

Het beletteren en wrappen van auto’s is een specialiteit waarbij veel vakkennis voor nodig is.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.