Lichtreclame

Lichtreclame is overal om ons heen. U geeft met uw bedrijf hiermee een signaal af aan de buitenwereld waar u gevestigd bent of wat uw business is. 

Lichtreclame

Lichtreclames zijn er in tal van uitvoeringen. De meest voorkomende zijn in de vorm van een lichtbak en doosletters. Signaal Signprojecten vertaald uw huisstijl naar een optimaal leesbare reclame in de dag- en avondsituatie.
Van het edele ambacht met neon of duurzame ledverlichting, een gevel voorzien van een verlichte contourlijn in Silicone Neon Flex, alles is mogelijk.

Neon heeft sinds de intrede van Ledverlichting aan populariteit ingeboet. En dat is jammer want wij zijn van mening dat neon tot de mooiste vorm van reclame behoort mits het als zichtbare lichtbron wordt toegepast, dus neon aan de voorzijde van een letter of als contour langs een pand. 

Bestaande signs ombouwen naar duurzame led-verlichting

Momenteel is duurzaamheid een veel besproken item. Mensen en bedrijven investeren in zonnepanelen en led verlichting. Echter in het straatbeeld en openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, wordt nog veel gebruik gemaakt van tl verlichting. Een kostbare zaak vanwege de hoge energiekosten en het veelvuldig vervangen van starters en tl buizen (materiaal en arbeid). Daarnaast is de verlichting over het algemeen minder egaal en fraai.

Wij kunnen voor u een ROI (Return Of Investment) maken, waarbij wij inzichtelijk maken wat het terugverdienmodel is van uw investering. Vaak is dat al na 2 a 3 jaar, dus kunt u al snel geld verdienen een uw steentje bij te dragen aan het klimaat.Heeft vragen of u wilt meer weten over lichtreclame? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan graag voor u klaar.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.