Signaal Signprojecten BV is een ontwerp-, advies- en projectmanagementbureau met meer dan 40 jaar ervaring. 

Signaal Signprojecten

Wij realiseren gezamenlijk met onze vaste partners signprojecten van ontwerp tot montage, met alle bijkomende werkzaamheden. Onze kracht is onze ervaring en dat maakt Signaal Signprojecten tot uw perfecte partner voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. 

Adviesbureau voor vastgoed projectontwikkeling en de bouwwereld

Een bekend gezegde is ‘ieder zijn vak’, een gezegde wat bij sign zeer zeker op zijn plaats is.
In de sign komen allerlei disciplines samen waar niet aan gedacht wordt bij het plaatsen van een gevelreclame. Echter schijn bedriegt, er zijn tal van technische aspecten die hierbij een rol spelen. In de loop der jaren hebben wij op het gebied van signprojecten binnen vastgoed projectontwikkeling en bouwprojecten veel ervaring opgebouwd. 

In bestekken van bouwprojecten worden steeds vaker signing opgenomen, hetgeen voor een bouwbedrijf niet tot de dagelijkse werkzaamheden behoort. Door advies in een vroeg stadium van de bouwfase kunnen vooraf veel zaken, zoals aanleggen van elektra en constructieve voorzieningen, worden afgedekt. Wij adviseren u over alle denkbare voorzieningen, die u tijdens de bouw kunt implementeren, zodat bij het voltooien van het bouwproject het monteren van de signing een formaliteit is. Hierdoor kan veel tijd, dus ook een aanzienlijke kostenbesparing, mee worden gerealiseerd.


Haakse signing voor een nieuw stadshart of winkelcentrum, een parkeergarage van een routing voorzien, voor ons is het bekende materie.

Bij grote bouwprojecten worden in toenemende mate ook speciale signs opgenomen, denk aan lichtbakens op daken of aanlichten van gevels.

Wij kunnen in overleg uw ideeën uitwerken naar een perfecte uitvoering, produceren en monteren. 

Signaal Signprojecten en Blue Groep

Signaal Signprojecten heeft voor Blue Groep het hele wagenpark mogen beletteren en is verantwoordelijk voor het ontwerp en uitvoering van de gevelreclame van het nieuwe kantoor in Delft.

Hans de Ridder

Hans de Ridder heeft in de loop van 40 jaar vele functies in de Sign bekleed. Gestart in 1978 als leerling neon tekenaar bij B&W Schweers Neon B.V. Een gerenommeerd neon lichtreclamebedrijf in Rotterdam wat destijds al 60 jaar bestond.

Een overzicht van de bedrijven waar Hans werkzaam was:

B&W Schweers Neon B.V. (1978-1982)
Markant Lichtreclame (1982-1987)
Bosman Letters en Reclame (1987-1993)
Scheffers Reclame (1993-2003)
CityTec Reclame (2003-2010)
City Outdoor Media (2010-2017)
COM Creative (2017-2019)

De functies bij deze bedrijven:

DTP-er
Allround Signmaker
Leidinggevende Reclamestudio
Technisch Salesadviseur
Foliemonteur
Projectmanager
Accountmanager.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.