Belettering

Veel vormen van reclame vallen onder de noemer ‘belettering’.
U moet daarbij denken aan logo’s of letters vervaardigt uit zelfklevende folie die op een willekeurige ondergrond wordt geplakt. Dat kunnen allerlei dragers zijn zoals auto’s, ramen, opslagtanks in de (petro)chemische industrie, boten of bijvoorbeeld windturbines.

Wij lichten deze verschillende mogelijkheden nader toe. 

Autobelettering

Het beletteren en wrappen van auto’s is een specialiteit waarbij veel vakkennis voor nodig is. Onder wrappen wordt verstaan dat een auto volledig wordt voorzien van folie. Voertuigen die van een totalwrapzijn voorzien komen steeds vaker in het straatbeeld voor, denk aan auto’s in een matte uitvoering of voorzien van een full-colour afbeelding.

Wij hebben een samenwerkingsverband met zeer ervaren foliemonteurs. Hierdoor hebben wij een landelijke dekking en bent u verzekerd dat de belettering over 5 jaar nog net zo strak op uw bedrijfswagen zit als het moment dat deze is aangebracht.

LEES MEER >


Gevel belettering

Het beletteren van gevels en winkelpuien kan tijdelijk zijn voor reclamecampagne of salesevenement, maar kan ook een langdurige oplossing zijn als onderdeel van uw huisstijl. Gevelbelettering kan zowel plaatsvinden als bestickering van de pui als lichtreclame.

LEES MEER >

werken op hoogte

Windturbine bestickering, 

Signaal Signprojecten heeft inmiddels 10 jaar ervaring op het gebied van werken op hoogte en huisstijlwijzigingen op windturbines. Onze foliemonteurs zijn naast een VCA certificaat ook in het bezit van GWO (Global Wind Organisation) Working @ Heights.

Etalage reclame / Windowdressing

U kent het ongetwijfeld, een dag shoppen en al wandelend door een winkelstraat ziet u veel leegstaande winkelruimtes. Voor een vastgoedverhuurder een vervelend probleem en voor het gehele winkelgebied geeft dit een slecht imago.

Signaal Signprojecten heeft hiervoor een oplossing door lege etalageramen voorzien van een full-colour print met een winkelinterieur waardoor het winkelgebied een stuk vriendelijker en uitnodigend oogt.

LEES MEER >

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.