Wayfinding

Bewegwijzering

Ook voor bewegwijzering voor bijvoorbeeld een routing in een ziekenhuis of een bedrijfsterrein, bent u bij Signaal Signprojecten aan het juiste adres. Wij ontwerpen in overleg met u een overzichtelijke routing.

Parkeren

Bij veel bouwprojecten worden parkeergarages geïntegreerd. In een parkeergarage komen veel producten voor die Signaal Signprojecten ontwerpt, levert en monteert. Het begint al bij het aanrijden van de parkeergarage. Hier staat veelal een portaal met een doorrijhoogtebegrenzer waar je tevens op de hoogte wordt gebracht van de tarieven.

Portalen worden ontworpen, berekend en geproduceerd waarbij overspanningen van wel 9 meter kan worden behaald. Dit kan alleen als de kern van het portaal in stalen kokerprofielen wordt uitgevoerd en deze wordt verankerd aan een vooraf berekende fundering

LEES MEER >


Bewegwijzering langs wegen en terreinen

Om leveranciers of klanten de juiste weg te wijzen wordt bewegwijzering toegepast. Dit kan een permanent of tijdelijke karakter hebben. Bewegwijzering kan op vele manieren, denk aan entreeborden, zuilen, bord op een flespaal tot markeringen gespoten op het wegdek.

Signaal Signprojecten is hierin voor u de beste partner. Wij stellen samen met u een bewegwijzeringsplan op maat samen.

LEES MEER 

Bewegwijzering in gebouwen

Ook voor bewegwijzering in panden bent u bij Signaal Signprojecten aan het juiste adres. Bijvoorbeeld voor een routing in een ziekenhuis of een bedrijfsverzamelgebouw. Wij ontwerpen in overleg met u een overzichtelijke routing. 

LEES MEER >

Huisnummerborden

Voor bestaande- of nieuwbouwprojecten leveren wij alle mogelijke borden in diverse materialen en productietechnieken zoals aluminium, RVS, kunststof in RVS look, graveren, laser graveren, denk aan:

Huisnummerborden
Overzichtborden
Etageborden
Bergingsnummers
Technische borden

Naast het leveren, kunnen wij voor u een op maat gemaakt plan per etage of bouwdeel maken. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen en hoeft u geen werkvoorbereider meer dit tijdrovende werk te laten doen. Heeft vragen of u wilt meer weten over bewegwijzering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Wij gebruiken alleen functionele cookies, om de website optimaal te laten presteren.